БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ

Биорезонансната терапия има изключително широк спектът на прилoжение. Този метод се използва за постигането на оздравителен ефект при всички съществуващи нарушения.

Биорезонансна терапия — е един от най-ефективните и сигурни методи за възстановяване на здравето, без странични ефекти. Тя въздейства на електромагнитните колебания и вибрации и по този начин въвежда в норма нарушените функции в организма.

Приложение на Биорезонансната терапия

Биорезонансната терапия може да бъде използвана за терапевтичното въздействие върху всички органи и системи.

Някои заболявания, при които се постига терапевтичен успех са: хронични дегенеративни заболявания, ревматизъм, алергии, отслабена имунна система, нарушения в съня, мигрена, астма, бронхит, гастрит, язва, диабет (при деца и възрастни), невралгия, панкреатит, цистит, отравяне; предразположение към инфекции при деца, кисти на задстомашната жлеза, матката и яйчниците, хронични и остри заболявания на лимфната система, сърдечни и сърдечно-съдови заболявания, полова несъвместимост по резус-фактор, следоперационно лечение, всякакви болки и много други.

Биорезонансната терапия е ефективна и в случаите, когато оздравителен ефект не може да бъде постигнат по традиционните методи.

Борба с паразитите

Биорезонасната терапия е и най-ефективният начин за борба с паразитите. Биорезонанса може да убие бактерии, вируси и паразити, без да навреди на самият организъм.

Официалната статистика показва, че 75-80% от всички жители на планетата са постоянни носители на паразити.

Наличието на паразити и микроби може да води до някои кожни заболявания – херпес, псориазис, екзема, пъпки, невродермит, себорея, папиломи, напукани пети, чупливост на ноктите; както и възпаления в мъжки и женски полови органи. Те също са и причина за много други заболявания.